Over ons

 

Our Story / Ons verhaal

Wij geloven dat cadeaus een verhaal vertellen. Ook hebben wij gezien hoe ze mensen samenbrengen, herinneringen creëren en relaties transformeren. En er is niets beter dan een waardevol verhaal, verpakt en gepresenteerd op de meest verfijnde manier...
Drie hele verschillende persoonlijkheden waren het hierover met elkaar eens, tijdens een koude maar oh zo knusse avond in januari. Onder het genot van een warm drankje spraken wij in alle gezelligheid over de zin van het leven bla..bla..bla..

leuke cadeaus voor je vriend
kado voor haar

Uitkijkend op een prachtig uitzicht over hartje Amsterdam vroegen wij ons af:
'Waar wordt een mens nou echt blij van?'... naast de essentiële dingen
was een daarvan een mooi CADEAU, een waarvoor moeite is gedaan, met liefde is uitgezocht en ingepakt. Of je het nou krijgt of weggeeft. En het liefst een die uit meerdere cadeau's bestaat en waar je onuitwisbare indrukken mee achterlaat. Een glimlach, misschien zelfs een traan.. of beide.

 

Yep! Hier hadden wij alle drie hetzelfde idee over, maar geen van ons was echt tevreden met het huidige aanbod aan giftboxen. Met de december stress nog vers in het geheugen kwamen wij tot de conclusie dat wij ze zelf graag wilden creëren en ons eigen idee van de
perfecte gift box met de wereld willen delen. Zo zijn onze houten gift boxen ontstaan, met unieke producten die wij met veel zorg zelf hebben uitgezocht.

cadeau voor vrouw
cadeaupakket

En om dit verhaal van drie te eindigen hebben wij in sommigen van onze boxen iets heel speciaals dat ons kenmerkt toegevoegd: Palo Santo - oftewel - Heilig hout. Dit stronkje hout vind zijn oorsprong op dezelfde plek als wij, Ecuador. Deze steek je even aan en je gaat ermee door je huis. Het heeft vele voordelen, zoals ontspanning, reinigend, goed voor de concentratie maar het allerbelangrijkste: Dat je er blij  van wordt!

 

Liefs, Mariela, Cinthya & Eddy

Cart
  • No products in the cart.