Hét Vernieuwde Bedrijfscadeau

Heeft uw bedrijf een frisse blik en focus op vernieuwing en wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw personeel?

 

Sunday Joy staat voor u klaar om met haar giftboxen uw collega’s te verrassen tijdens een bedrijfsverjaardag, jubileum, kerst of receptie.

De giftboxen van Sunday Joy zijn namelijk uniek samengesteld en toegespitst op de persoonlijkheid en daarmee rekenen ze af met de spreekwoordelijke, doodgewone ‘bitterbal’ onder bedrijfscadeaus.

Het kiezen voor een Sunday Joy giftbox toont dat het bedrijfscadeau niet is gekozen uit haast of gebrek aan creativiteit;
de giftbox spreekt voor aandacht en waardering van uw medewerkers.

Om deze ervaring voor u te verzorgen, hanteert Sunday Joy een transparante, flexibele en instant aanpak; u als klant weet precies wat u krijgt voor uw geld. Geen verrassingen.

Wij zijn flexibel niet alleen in het samenstellen van de box per persoon, maar tevens in schenkmogelijkheden. Wij zijn instant bereikbaar en uw bestelling wordt binnen 4 uur met u bevestigd en naar gelang telefonisch besproken in detail.

Indien gewenst kunnen wij een boxpresentatie organiseren voor u, HR en/of het management team. Ter plekke worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht, zodat ons team u ontzorgt en voor uw succes zorgt.

Neem gerust contact met ons op bij vragen en/of opmerkingen. Wij staan u graag te woord.

 

Posted in

Laat een reactie achter

Cart
  • No products in the cart.